[O1] Problem z podłączeniem pamięci ustawienia fotela kierow
Zamieszczone przez Flacha
Muszę się zastanowić ale z tego co wyczytałem na forum cro.pl to woda jest sporo droższa od tej u nas...Teraz już sam nie wiem.
Panowie, nie pisałem nic ale nie wiem gdzie Wy robicie zakupy. Spożywka poza np pieczywem jest 50/100/200% droższa niż u nas. Woda? 7/8 kuna np w studenaku za 1,5 l. To nie nasze 2 zeta za 1,5l. Kefir mały 4,5 PLN? Byłem w mieścinie zwanej Poljica, tam coś sie kupowało czy w Marinie, po drodze na Primosten. I powinno być tam znośnie bo to nie pierwszy sort kurorty i nie 'porty'. Ożujsko pod 10 kuna za puszkę (8/9 pamiętam) a 12 za 1 litr. To jakby nie liczyć w % sporo drożej niz u nas i niekoniecznie lepiej niż u nas. Nie mówię o 1,5l Jana za 18 kuna :!: na promenadzie w Trogirze gdy mi córę "wysuszyło" :wink: . Lody dla przykładu gałka w "naszym" rejonie 7 kuna ale gały solidne za to. Zresztą właśnie polskiego piwka i żarcia mi tam zdecydowanie brakowało. My po wyjeździe jeśli mamy dawać rady, to jak ktoś patrzy na budżet i ma warunki na miejscu to brać u nas prowiant i pichcić, wody zgrzewe/dwie też. Ale ja mówię tylko to co widziałem w w/w rejonie i co mnie troszkę zdziwiło bo miało być niedużo więcej a niestety (może z uwagi na sezon) jest różnica.
[O1] Problem z podłączeniem pamięci ustawienia fotela kierow
Witam, niedawno kupiłem komplet foteli sterowanych elektrycznie z Toledo II do mojej O1. Elektryk podłączył sterowanie przednich foteli, ale co do podłączenia pamięci ustawienia fotela kierowcy niestety nie dał rady. Inny elektronik stwierdził, że uszkodzony jest moduł ustawienia fotela - numer: 3B1959760B , tyle że ów moduł mozna kupić tylko na ebay za ok 120$ + cło + przesyłka. Jeżeli ktoś uporał się z takim problemem proszę o pomoc.
Komentarz